Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2014. Január 17. 21:51, péntek | Helyi
Forrás: Astellas-díj

Mosonmagyaróvári orvos az Év orvosa pályázaton

Mosonmagyaróvári orvos az Év orvosa pályázaton

ASTELLAS-DÍJ - AZ ÉV ORVOSA 2013 PÁLYÁZAT - részletes pályázati felhívása a nagyközönség számára

Jelölje kedvenc orvosát!
A térképen az elmúlt hat esztendő során kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükért felterjesztett 27 Astellas-díjas orvost jelöltük be. Ha elégedett az orvosával és nem találja a díjazottak között, küldje be történetét és jelölje őt az Astellas-díjra!

Közönségjelölés határideje
2014.02.18. 24:00
Internetes szavazás
2014.02.24. - 2014.03.16. 22:00
Ünnepélyes díjátadás
2014.03.21.

Küldje be történetét!

Mit jelent az Astellas-díj?
Az Astellas-díjat 2006-ban az Astellas Pharma és annak vezetőjeként Dr. Markovich György alapította. A díj életre hívásának legfőbb célja kezdetektől fogva az volt, hogy a hazai egészségügyben tevékenykedő, sokszor méltatlanul kevés elismerést és nyilvánosságot kapó orvosok és egészségügyi szakdolgozók áldozatos munkájára és példaértékű erőfeszítéseire ráirányítsa a társadalom és a szakma figyelmét.

Jelöljék gyermekorvosukat is!

Sokszor elmondjuk, hogy a kedvenc orvos jelöléséhez elegendő egyetlen, saját kezelésről, gyógyulásról szóló történet, amelyből az orvos embersége, hivatásszeretete és a jó orvos-beteg kapcsolat egyaránt szépen kirajzolódik. Természetesen a pályázaton arra is van lehetőség, hogy a szülők a gyermekük orvosát jelöljék. Ezért kérjük, ha szülőként úgy érzi, gyermeke orvosának szívesen mondana köszönetet a nagy nyilvánosság előtt is, írja meg személyes történetüket és küldje be mielőbb! Köszönjük. Történetét beküldheti online: http://evorvosa.astellasdij.hu/send/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 08. 07:51, csütörtök | Belföld

NAV: a lakáskiadáshoz nem kell feltétlenül adószámot kiváltani

A lakáskiadáshoz nem kell feltétlenül adószámot kiváltani, hacsak a bérbeadó nem választ valamilyen adószámhoz kötött gazdálkodási formát

2024. Augusztus 08. 07:50, csütörtök | Belföld

Brüsszeli hazugsággyárról beszélt Szijjártó Péter

A brüsszeli hazugsággyár lendületét sem a tények, sem a nyár nem törték meg és jól láthatóan a folyamatos kudarcok sem zavarják meg a működését - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.