Városlista
2024. szeptember 13, péntek - Kornél

Hírek

2014. Május 21. 19:05, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Most már marad a nyár

Most már marad a nyár

Egész héten és a következő napokban is maradhat a 25-30 fok közötti napi hőmérséklet, zivatarokra, felhősödésre csak a hétvégén számíthatunk, akkor is átmeneti jelleggel - marad a nyárias időjárás, ígéri előrejelzésében a koponyeg.hu.

Csütörtököntúlnyomóan derült, ragyogóan naposidő lesz. Eső kizárt. Reggel 10 és 15, délután 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. Főleg délkeleten lehet kánikula.

Péntekenistöbbórás napsütésre számíthatunk, csak délután északnyugaton törhetnek magasra a gomolyfelhők, de csak elvétve fordul elő zápor, zivatar. 29 fok körüli nyárias meleg lesz. Szombatonerősen megnövekszik a felhőzet és főleg a Dunántúlon többfelé alakul kizápor, zivatar.Marad a 25-30 fok közötti hőmérséklet.

Vasárnapéshétfőnis többórás napsütésre van kilátás, azonban a magasra törő gomolyokbóltöbbfelé alakulhat ki frissítő zápor, zivatar.A hőmérsékletben nem lesz változás, igazi nyárias időnk lesz. Afolytatásmeleg napokatígér,júniusis igazi nyári idővel kezdhet - olvasható a prognózisban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: az európai versenyképesség súlyosan hanyatlik

Az európai versenyképesség súlyos hanyatláson megy keresztül; ha bizonyos döntéseket nem hozunk meg, az EU versenyképessége az Egyesült Államokkal és Kínával szemben megállíthatatlanul visszaesik

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Belföld

Több hullámban kiadós eső, erős szél és lehűlés várható a hévégén

Kiadós eső és erős, olykor viharos szél várható a hétvégén, emellett a hőmérséklet is jelentősen visszaesik - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Belföld

Lázár János: Többséget szerez a GySEV-ben a kormány

Megszerezheti a magyar állam a Strabag tulajdoni részesedését a Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút Zrt.-ben (GySEV) – jelentette be közösségi oldalán az építési és közlekedési miniszter csütörtökön.

2024. Szeptember 12. 11:42, csütörtök | Belföld

Elkészült a Kőröshegyi völgyhíd karbantartása

A tervezetthez képest 5 nappal korábban végeztek a saruk cseréjével a Kőröshegyi völgyhídon.