Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2015. Március 20. 21:24, péntek | Sport
Forrás: Speed Rally Team: Lakati Anett

MTZ metál …

MTZ metál …

Mint mindig, csak mosolygás és jókedv lehet, ha Farkas Rolcsit a Speed Rally Team versenyzőjét kérdezzük és Rallye a téma.

Szia Roland. A MARB 2014. Északi régiós utolsó versenyen mondjuk, úgy hogy nem csak fénysérült lett a gép. Fejlesztés a technikán 2015-re? Itt a nyitó futam, teszt hegyekkel a hátatok mögött várjátok?

Sziasztok!

Az autón túl sok újdonságot nem tudnék említeni, hacsak nem egy komplett másik hátulját- ami a tavalyi utolsó versenyen nyújtott produkciónknak köszönhető- ami ugyan nem "új" hátulja hanem csak egy másik. Na de mindegy is, ott van megkapta a szokásos MTZ metál fényezést, nyoma sincs az árokjárásnak. A kipufogó rendszerben történt érdemi változás Galuska Securitas Szabinak köszönhetően. Motor, váltó a régi, talán mi is a régiek maradtunk- bár remélem, idén kevesebb munkát adok a service- teamnak.

Teszt?? :-) Két tesztünk lesz a verseny előtt, egyszer, amíg felállok a trélerre, meg amikor majd le, plusz ott lesz majd az első gyors..

Részt vesztek a MARB Észak „keleti” régió első versenyén, ami egyben a komplett Északi regionális bajnokság nyitó futama is. Milyen céllal vágtok neki ennek a versenynek?

Elsősorban a karcmentes célba érkezés, másodsorban szeretnénk végre dobogóra állni ismét. Nagyjából egy azaz 1 éve álltunk utoljára az eredményhirdetésen. Tudom én is, hogy ez szomorú, de sajna így van. De majd vasárnap este okosabbak leszünk és bízom benne még ennél is vidámabbak ....

Ebben az Észak”keleti” MARB bajnokságban láthatunk benneteket idén, vagy vannak más irányú tervek is?

A terveim szerint mindkét északi bajnokságban jelen leszünk, megpróbálunk itt is és ott is tisztességesen helyt állni, lehetőség szerint a bajnokságok végén minél jobb eredményt elérni…

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.