Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Hírek

2021. Július 19. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Munkatársától lopta el telefonját

Munkatársától lopta el telefonját

Az éjszakai műszak során, munkahelyi asztaláról lopták el telefonját annak a mosonmagyaróvári lakosnak, aki bejelentést tett a rendőrkapitányságon.

A sértett egy készülékkereső alkalmazás segítségével házszámra pontosan meghatározta a telefon helyzetét, ahol az üzemben dolgozó külföldi vendégmunkások laknak.

A lakásban végrehajtott kutatás során a nyomozók alufóliába csomagolva – újságok közé rejtve – megtalálták a készüléket és egy ott lakó 47 éves férfi személyében azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A rendőrök az ukrán állampolgárt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 12:58, csütörtök | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés lesz Mosonmagyaróváron

Ismét szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Mosonmagyaróváron. Augusztus 2-án, hétfőn légi kémiai védekezésre, míg augusztus 3-án, kedden földi kémiai védekezésre kerül sor a napnyugta utáni időszakban.

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

2021. Július 29. 08:14, csütörtök | Helyi

Idén is meghirdeti a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum

Az idei évben is mosonmagyaróvári, vagy a járásban élő, vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára hirdeti meg a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum.

2021. Július 28. 10:57, szerda | Helyi

Tanácsok a hőség idejére

Az időjárási előrejelzés szerint fokozatosan emelkedik a hőmérséklet a héten, továbbra is meleg idő várható, de területenként előfordulhatnak kisebb zivatarok,viharok is.