Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Április 11. 10:38, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Murczin - Bagics és a Túrkevei Tereprally

Murczin - Bagics és a Túrkevei Tereprally

Április 11-13 között Túrkeve és környéke ad otthont a Tereprally szerelemeseinek.

A nevezők között találjuk a Murczin - Bagics párost, akik egy 3D Protóval veszek fel a kesztyűt az idő és a sporttársakkal szemben.

Egy összeszokott párosként ismernek benneteket. Mi a titka a jó összhangnak köztetek?

- Megpecsételte a nagy esés a sorsunkat, egymásban bízunk és toleráljuk a másik hibáit. Meg tudunk beszélni mindent egymással. Nagyon jó navigátornak tartom Robit.

Mit tudhatunk meg a versenyautóról?
- 420 lóerős 7000cm3-es csővázas műanyag karosszériás 3D Proto. Elől hátul kereszt lengőkaros, független kerékfelfüggesztéssel, oldalanként egy Fox rugóstaggal és egy Fox Bypass-al szerelve, összkerék hajtással, hat fokozatú szekvenciális váltóval.

Milyen ellenfelekre számítasz?

-. Nagyon komoly nemzetközi mezőny lesz ezen a hétvégén. Ez egy CEZ verseny is, Magyar OB is lesz egyben. Szeretnénk tisztességesen helyt állni.

Teszteltetek-e? Illetve hogy sikerültek a tesztek?

- Két hétvégén is teszteltünk, változtattunk sokat a futóművön. Nagyon jónak találom a futóművet, ebből következik, hogy kezdem érezni fogy a motor.

A teszt során egy élményautóztatásunk is volt. Egy kislány apukáját autóztattunk az 50 születésnapja alkalmából. Ezt az ajándékot lányától kapta. Ez nekünk is jól jött mert így két hétvégén is állítgathattuk a 3D proto-t.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.