Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2011. Május 22. 14:44, vasárnap | Kék hírek

Nagy erőkkel keresik a budapesti rablót – villamossal menekült

Nagy erőkkel keresik a budapesti rablót – villamossal menekült

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 40-50 év körüli férfit, aki fegyverrel kirabolt egy gyógyszertárat a főváros II. kerületében. Az álbajuszos támadó menekülési útvonalát a 61-es villamos megállójáig ismerik a rendő

A piros baseballsapkát, világos felsőt, koptatott farmernadrágot viselő férfi május 13-án dél körül jelent meg a Hűvösvölgyi úti patikában. Fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, s a bevételt követelte. A megszerzett pénzzel elmenekülő támadó a közeli bevásárlóközpont előtt felszállt a 61-es villamosra, s azzal folytatta útját. A rabló a támadáskor barna álbajuszt ragasztott az orra alá, s egy szögletes, fémkeretes szemüveget viselt. A rendőrség kéri, hogy aki az átlagos testalkatú, 170 centi magas férfiról, vagy az általa elkövetett bűncselekményről érdemi információval bír, jelentkezzen a telefontanú 80 555 111-es számán, illetve az ismert segélyhívók valamelyikén, a 107-es vagy a 112-es telefonszámon. (lm)

Címkék: rendőrség, villamos

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.