Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Május 22. 14:44, vasárnap | Kék hírek

Nagy erőkkel keresik a budapesti rablót – villamossal menekült

Nagy erőkkel keresik a budapesti rablót – villamossal menekült

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 40-50 év körüli férfit, aki fegyverrel kirabolt egy gyógyszertárat a főváros II. kerületében. Az álbajuszos támadó menekülési útvonalát a 61-es villamos megállójáig ismerik a rendő

A piros baseballsapkát, világos felsőt, koptatott farmernadrágot viselő férfi május 13-án dél körül jelent meg a Hűvösvölgyi úti patikában. Fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, s a bevételt követelte. A megszerzett pénzzel elmenekülő támadó a közeli bevásárlóközpont előtt felszállt a 61-es villamosra, s azzal folytatta útját. A rabló a támadáskor barna álbajuszt ragasztott az orra alá, s egy szögletes, fémkeretes szemüveget viselt. A rendőrség kéri, hogy aki az átlagos testalkatú, 170 centi magas férfiról, vagy az általa elkövetett bűncselekményről érdemi információval bír, jelentkezzen a telefontanú 80 555 111-es számán, illetve az ismert segélyhívók valamelyikén, a 107-es vagy a 112-es telefonszámon. (lm)

Címkék: rendőrség, villamos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel