Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 15. 08:48, csütörtök | Helyi sport

Négyed döntőbe jutott az egyetemi kosárcsapat

Négyed döntőbe jutott az egyetemi kosárcsapat

A négyes döntőbe jutásért léptek pályára a csapatok, Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi negyeddöntőjének első mérkőzésén. A mosonmagyaróvári csapatot az EKE Eger fogadta.

Sérülések miatt, az egriek foghíjas csapattal léptek pályára. Abszolút jó és kiegyenlített első negyedet játszottak a csapatok, sok ponttal. A második negyedben a hazaiak 10 pontos hátrányba kerültek, de nem is volt sok lehetőségük cserélni, szemben az ellenféllel. A második félidőben ismét kiegyenlített volt a mérkőzés, de az Eszterházy nem tudott hátrányából faragni, köszönhető ez a vendégek kinti dobásainak. A záró negyedben, továbbra is jó százalékkal dobtak távolról. A hazaiak is magukra találtak, de közelebb nem tudtak jönni, így megtartva a szinte végig 10 pontos előnyt a vendégek végén hozták az első meccset.

Váczi Péter, az EKE Eger edzője: - Három kulcsjátékosunk hiányzott a csapatból, sajnos kettő a visszavágón sem lesz biztosan. Nagyobb baj, hogy Illés Balázsnak a sérülése komolynak tűnik. Így szinte tálcán kínáltuk a meccset a Széchenyi Egyetemnek, mert azt gondolom teljes kerettel más lehetett volna az eredmény, ha viszont nincs a sportban. Akik pályára léptek 101%-ot nyújtottak, a visszavágón is megpróbáljuk ugyanezt. A sérülések nagyon beárnyékolják az életünket.


Laky Tibor, a MOSONMAGYARÓVÁR SZE MOGAAC edzője: - Egyrészt természetesen örülök a győzelemnek, másrészt azért maradt bennem hiányérzet. Végig kell néznem a videót, hogy megbizonyosodjak róla, hogy amit érzek az valójában úgy volt-e? Azt gondolom, ismeretlen ellenfél ellen jó játékot mutatva végig uraltuk a mérkőzést. Ennél többet én nem kívánhatok, nagyon várjuk a visszavágót. Remélem hasonló hangulatú mérkőzést játszunk otthon is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.