Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 28. 08:09, szerda | Helyi sport

Négyes döntőben az egyetemi kosárlabda csapat

Négyes döntőben az egyetemi kosárlabda csapat

Az Eger csapatát fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem kosárlabdacsapat a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.

A csapatok fej-fej mellett haladva óriási harcot folytattak a pályán. Hol az egyik, hol a másik alakulat lépett meg egy kicsit a másiktól. A mérkőzés már annak elő félidejében is hatalmas emóciókat gerjesztett mindkét oldalon, ami sok esetben a játék precizitására volt jelentős hatással, mindkét csapat sok hibával, ám óriási elánnal harcolt. A vendégeknél Szicsák, míg a hazai alakulatnál Kámán termelte a pontokat. Így a nagyszünetre 10 pontra tudta csökkenteni a hátrányát az Eger. A
második félidő elején a hazai alakulat egy gyors rohammal ismét meglépett, amivel ismét stabilizálni tudta az előnyét. Ebben az időszakban a vendégeknél csak egy ember tudott pontot dobni. A záró felvonás első percei ismét a vendégeké voltak, amikor egy 0-7-es rohanással ismét nyílttá tették a találkozót. Azonban itt Kámán és Domsitz eredményes játékával ismét a hazai csapat következtek, aminek eredményeként a mosonmagyaróvári gárda megszerezte a győzelmet és jutott az Egyetemi Bajnokság négyes döntőjébe.

Laky Tibor, a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem vezetőedzője: "Örülök a győzelemnek és annak is, hogy hosszú idő után a férfiak is bekerültek a négyes döntőbe. Kicsit nehezebb lett a mérkőzés, mint gondoltuk. Menet közben kellett
alkalmazkodnunk a rossz dobó százalékunkhoz, ezért változtatnunk kellett a játékunkon és a harmadik negyed végén tudtuk megtalálni azt a játékot, amivel eredményesek tudtunk lenni. Nagy várakozással állunk a döntő előtt."


Dr Váczi Péter, az EKE Eger edzője: "Elsősorban szeretnék gratulálni a Mosonmagyaróvárnak és sok sikert kívánok nekik a döntőben. Másodsorban szomorú vagyok, mert három alapemberünk hiányzott mindkét mérkőzésen. Ez egy még parázsabb párharc lehetett volna, ám sajnos a legrosszabb pillanatban sérültek meg a játékosaink, ami eléggé behatárolta a lehetőségeinket, ezzel együtt a csapatom csillagos ötöst érdemel, mert mindent megtett, ami ebben a szituációban megtehető volt. Ellenfelünknek sok sikert kívánok!"

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 08:48, csütörtök | Helyi sport

Négyed döntőbe jutott az egyetemi kosárcsapat

A négyes döntőbe jutásért léptek pályára a csapatok, Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi negyeddöntőjének első mérkőzésén. A mosonmagyaróvári csapatot az EKE Eger fogadta.

2021. Március 16. 12:42, kedd | Helyi sport

A CVSE Vulkánfürdő ellen lépett pályára a MOGAAC

A Férfi NBII soron következő fordulójában, a CVSE Vulkánfürdő ellen lépett pályára MOGAAC Celldömölkön.

2021. Március 10. 11:31, szerda | Helyi sport

Ismét magas fölénnyel nyert az egyetemi kosárcsapat

A 9. fordulóban a Veszprémi Egyetemi SC ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem, a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.

2021. Május 12. 18:11, szerda | Bulvár

Kiefer Sutherland kémes tévésorozatban játszik

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.