Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. December 01. 11:32, kedd | Helyi

Nem adta meg az elsőbbséget, taxissal ütközött

Nem adta meg az elsőbbséget, taxissal ütközött

A Zöldike utcából a Halászi út irányába közlekedett egy 68 éves autós, aki nem adta meg az elsőbbséget a Halászi felől érkező járműnek.

A baleset november 30-án, a délelőtti órákban történt. Haladása során, a Sólyom utca és a Halászi utca kereszteződéséhez érve – a kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a Halászi irányából érkező gépjárműnek a férfi, így a taxival összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a balesetek elkerüléséért mi magunk, közlekedők tehetjük a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és a szabályok betartása mellett közlekedjünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.