Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Október 26. 09:40, kedd | Helyi

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Nyugati csoportjában, az ELTE BEAC-ot fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem.

A Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban léptek pályára a csapatok. A két hasonló stílusú csapat kapkodó, sok hibával tarkított mérkőzésén, a hazai alakulat nagy csatában győzte le a találkozó végére elfáradó fővárosi vendégeit. A mérkőzés végeredménye 75-65.

Edzői értékelések:

Laky Tibor, a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem vezetőedzője: "Ma sokat tanultunk. Megtanultuk, hogy győzelmi kényszer alatt milyen játszani. Megtanultuk azt is, hogy egyszerre két csapatot legyőzni egy mérkőzésen nem egyszerű
dolog. Nagyon sokáig tartott, amíg sikerült saját magunkat legyőzni, ami ahhoz kellett, hogy a végén a számunkra kedvező eredmény szülessen. Remélem, hogy ezeket a tanulságokat nem csak én látom így, hanem minden játékosom, és még időben tudunk ebből előnyt faragni."

Csányi Zoltán, az ELTE BEAC edzője: "Gratulálunk a mosonmagyaróvári csapatnak. A mérkőzés véleményem szerint azon ment el, hogy sok esetben a védő lepattanóink nem működtek. Volt, hogy ellenfelünk egy támadás alatt ötször tudta visszatenni a labdát. A másik probléma az volt, hogy nagyon kevesen vagyunk és miután két emberünk kiesett, már csak futottunk az eredmény után."

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Több mint 300 ezer forint gyűlt össze a Példa Egyesület jótékonysági vásárán

Jótékonysági karácsonyi vásárt szervezett a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért, november 27-én, egy helyi kávézóban.

2021. November 29. 11:58, hétfő | Helyi

A csomagtartóban bújtatták a szíreket az embercsempészek

A tádzsik férfit és ukrán női társát Jánossomorja külterületén ellenőrizték a rendőrök. Autójukban kilenc migráns tartózkodott.

2021. November 29. 09:45, hétfő | Helyi

Öngyilkossági szándékkal gyújtotta fel a társasházi lakást Mosonmagyaróváron

Az idős elkövető öngyilkossági szándékkal gyújtott tüzet egy ötemeletes társasház földszinti lakásának több helyiségében, Mosonmagyaróváron.

2021. November 24. 09:02, szerda | Helyi

Huszonöt migránst fogtak el a rendőrök Mosonmagyaróvár térségében

A rendőrök Mosonmagyaróvár térségében fogták el a migránsokat, akik személyazonosságukat és magyarországi jogszerű tartózkodásukat sem tudták igazolni.