Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 26. 09:40, kedd | Helyi

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Nyugati csoportjában, az ELTE BEAC-ot fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem.

A Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban léptek pályára a csapatok. A két hasonló stílusú csapat kapkodó, sok hibával tarkított mérkőzésén, a hazai alakulat nagy csatában győzte le a találkozó végére elfáradó fővárosi vendégeit. A mérkőzés végeredménye 75-65.

Edzői értékelések:

Laky Tibor, a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem vezetőedzője: "Ma sokat tanultunk. Megtanultuk, hogy győzelmi kényszer alatt milyen játszani. Megtanultuk azt is, hogy egyszerre két csapatot legyőzni egy mérkőzésen nem egyszerű
dolog. Nagyon sokáig tartott, amíg sikerült saját magunkat legyőzni, ami ahhoz kellett, hogy a végén a számunkra kedvező eredmény szülessen. Remélem, hogy ezeket a tanulságokat nem csak én látom így, hanem minden játékosom, és még időben tudunk ebből előnyt faragni."

Csányi Zoltán, az ELTE BEAC edzője: "Gratulálunk a mosonmagyaróvári csapatnak. A mérkőzés véleményem szerint azon ment el, hogy sok esetben a védő lepattanóink nem működtek. Volt, hogy ellenfelünk egy támadás alatt ötször tudta visszatenni a labdát. A másik probléma az volt, hogy nagyon kevesen vagyunk és miután két emberünk kiesett, már csak futottunk az eredmény után."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.