Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. November 24. 08:58, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Női kézilabda NBI: Alapszakasz 10. forduló

Női kézilabda NBI: Alapszakasz 10. forduló

DVSC-TVP-AQUATICUM – MKC SE 27:25 (12:15)

A debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban lezajlott forduló során kiegyenlített küzdelmet és színvonalas párharcot láthatott a közönség. Az első negyed órában tudta csak megőrizni előnyét a hazai gárda, majd átvettük a vezetést és azt jó ideig nem is engedtük ki a kezünkből. A félidőben hárommal vezettünk, tehát kifejezetten jó pozícióból kezdhettük a második játékrészt. Egészen addig gyors ütemben hullámzott a különbség a két csapat között, amíg négy gólos hátrányból a vendég gárda egyszer csak kiegyenlített (43.perc). Ezután hol egyik, hol másik csapat vezetett, amíg egy 4-0-ás szériának köszönhetően a hazaiak végleg át nem vették a vezetést. A végjáték során még volt esélyünk felzárkózni, de fél perccel a vége előtt Slakta Petra gólja végleg megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét.

Mestermérleg

Varga József: Csapatom ötvenkét percig megpróbálta elveszíteni a mérkőzést, szerencsére a hajrában helyén volt az eszünk és a szívünk.
Róth Kálmán: Nagyot küzdött a csapatom és győzelmet érdemelt volna, de a végjáték során megengedhetetlen hibákat vétett.

A forduló utánpótlás eredményei:

NB I Ifjúsági korosztály
DVSC-VP-AQUATICUM-MKC SE 35-27 (21-13)

NB I Junior korosztály
DVSC-VP-AQUATICUM-MKC SE 29-30 (17-15)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.