Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2019. Február 22. 11:00, péntek | Helyi

Nők Napja a Flesch Központban

Nők Napja a Flesch Központban

„Nő a Központban” című rendezvényre várják az érdeklődőket 2019. március 9-én 14.00 órától a Flesch Károly Kulturális Központban. Ezen a napon minden program a Hölgyekről szól, nem csak Hölgyeknek.

14 órától Komáromi Mónika szín és stílustanácsadó, business coach Öltözz az alkatodnak megfelelően! címmel tart előadást. Az előadás keretében megtudhatjuk, hogy az alkati adottságainkat figyelembe véve, mit érdemes viselnünk, milyen ruhafazonok előnyösek számunkra és milyen öltözködési stílus illik hozzánk legjobban. Az előadás után rövid, 20 perces személyre szabott stílustanácsadás vehető igénybe, amelyre helyszíni regisztráció szükséges!


Tökéletes smink – workshop

Gyere és próbáld ki a Pierre René PROFESSIONAL termékeit és győződj meg róla személyesen, hogy miben más a professzionális smink! Képzett sminkesek elkészítik a vendég egyéniségének legmegfelelőbb sminket, hogy átélhesse a tökéletes harmóniát. Legyen az egy hétköznapokra szánt, vagy egy alkalmi smink a Pierre René PROFESSIONAL termékeivel könnyedén megvalósítható minden variáció. A személyre szabott, profi smink elkészítésére helyszíni regisztrációs szükséges!


16 órától Piller Kata intimfitness - Intim Medical Therapy- gátizom torna tréner Gátizom torna. Meglévő problémák regenerálása című előadással készül vendégeinknek. A gátizom torna szavak hallatán szinte mindenkinek a vizelettartási problémák ugranak be, szégyentünetként kezelik a szinte már népbetegségnek számító tüneteket. Gondjaik a meggyengült gátizomból fakadnak! Sokan nem tudják, hogy számos betegség állhat a meggyengült gátizmok mögött, kortól és nemtől függetlenül. Legtöbb esetben a proktológiai, nőgyógyászati, urológiai műtétek, a rossz szokásaink a nem megfelelő életvitel is előidézheti gyengeségüket. Sokan küzdenek aranyeres gondokkal, szülésekből fakadó sérülésekkel, lelki bántalmakkal, melyek testi tüneteket – nőgyógyászati tüneteket – produkálhatnak. Sok nőtársunk átélte a méheltávolítást, mely után teljesen megváltozott az életük. Sokakat érint a kismedencei szervek sérves megbetegedése. Az erős gátizmok magabiztosságot adnak az élet minden területén, szociális kapcsolatok, sport, magánélet. Az előadáson ezekről a problémákról – rejtett betegségekről és megoldásaikról, a láthatatlan izmok jelentőségéről, a gátizom torna hatásairól, a tapasztalatokról is szó lesz.


Nőnapi Talk Show a Színházteremben

17.30 órakor. Igazi csemegével zárul az idei rendezvény. A színháztermi beszélgetésre vendégül hívjuk Komáromi Mónika szín- és stílustanácsadót a nap összegzésére, velünk lesz Zemplenszkyné Rujder Éva és lánya Zemplenszky Nóra. Műsorunk vendége lesz Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező.
Az esten közreműködik Zemplenszky Nóra, Bali-Farkas Péter és a Hen Hause Zenekar. Az est moderátora Bencsik Tibor, Bicsek lesz.

A talk show-ra előzetes regisztrációs jegy váltása szükséges, jegypénztárunkban!
Az elmúlt évhez hasonlóan 14.00 órától kiállítók sora várja az érdeklődőket az aulában!

A rendezvény kapcsolódik a Család és Karrierpont és a mosonmagyaróvári Krízisambulancia CIKLikUS Krízis programjához, melyről bővebb információt a Család és Karrierpont facebook oldalán olvashatnak!


A rendezvény az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a mosonmagyaróvári Család és Karrierpont szervezésében valósul meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 29. 13:47, hétfő | PR

K&H: figyelemre méltó véleményt fogalmaztak meg a diákok a magyar oktatásról

Kevesen vannak, akik elismerésre méltónak tartják a színvonalat. Közeledik a felvételik eredményhirdetése, így a leendő gólyák hamarosan saját tapasztalatokat szerezhetnek a magyar felsőoktatás színvonaláról.

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.