Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Július 13. 12:53, péntek | Belföld
Forrás: mti

Norvégiában elrabolt ékszereket foglaltak le Magyarországon

Norvégiában elrabolt ékszereket foglaltak le Magyarországon

Norvégiában elrabolt ékszereket találtak a magyar rendőrök budapesti zálogházakban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

A mintegy ötmillió forintnyi ékszert - 18 gyűrűt és két pár fülbevalót - egy szerb fegyveres rabló zsákmányolta a skandináv országban idén februárban - írták.

A tájékoztatás szerint a norvég hatóságok jogsegélykérelme nyomán a magyar nyomozók házkutatást tartottak több budapesti zálogházban.

Ennek eredményeként sikerült visszaszerezni a rablás során zsákmányolt ékszerek egy részét. A budapesti rendőrök egyúttal olyan bizonyítékokhoz is hozzájutottak, amelyek megerősítik a Norvégiában már elfogott rabló bűnösségét - közölte a BRFK.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba