Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. November 14. 13:43, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Novák Katalin: teljes értékű élet élhető a diabétesszel

Novák Katalin: teljes értékű élet élhető a diabétesszel

Nem édes teher, hanem mindennapi küzdelem, mégis teljes értékű élet élhető ezzel a betegséggel is - írta a köztársasági elnök hétfőn, a diabétesz világnapján Facebook-oldalán.

Novák Katalin azt írta a bejegyzésben, hogy az állandó kezeléshez elengedhetetlen modern eszközök megvásárlásához anyagi segítséget kapnak a családok, de a támogatás mellett a "mi odafigyelésünk is szükséges".

A bejegyzés alatt megosztott videóban a köztársasági elnök egy diabétesszel élő lánnyal, Nagy Orsival és szüleivel beszélgetett a betegséggel való együttélésről.

"Köszönet az őszinte szavaikért, amivel bepillantást engedtek a mindennapjaik nehézségeibe és örömeibe" - mondta Novák Katalin.

Figyeljünk oda mindannyian, vegyük észre a jeleket! - hívta fel a figyelmet a köztársasági elnök.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.