Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2014. November 20. 09:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Nyílt nap a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen

Nyílt nap a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen

Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Mosonmagyaróvári Hivatásos Tűzoltó-Parancsnoksága nyílt napot tart, melynek keretében önkéntes véradást szervez, valamint programokkal várja az érdeklődőket.

Az elmúlt években, hazánkban történt természeti katasztrófák elleni védekezés rávilágított az ÖNKÉNTESSÉG fontosságára. Az emberek bebizonyították, hogy a baj órájában önzetlenek és képesek áldozni a rászorulók érdekében. Fontos, hogy ne csak a baj órájában legyen fontos az önzetlenség, az önkéntesség. A katasztrófavédelem kiemelt célként tűzte ki, hogy a munkája során összefogja, szervezze és felkészítse azokat a személyeket, akik a baj órájában, szervezetten, gyorsan, önkéntesen hajlandók áldozni a bajbajutottak érdekében. Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben megismerhessék a katasztrófák elleni védekezés mindennapjait, munkáját, illetve megismerjék az önkéntesek munkáját nyílt napot szervezünk.

A nyílt nap keretében a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Magyar Vöröskereszt Mosonmagyaróvári Területi Szervezete önkéntes véradást szervez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.