Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Május 22. 07:17, kedd | Sport
Forrás: Pecsu Press

Ob-pontokért harcoltak a Budajenő Kempo Kupa résztvevői

Ob-pontokért harcoltak a Budajenő Kempo Kupa résztvevői

Több mint százan indultak a Budajenőn rendezett kempo kupán, mely az országos bajnokság pontgyüjtő fordulója volt. A versenyen valamennyi korosztály képviseltette magát.

A Budajenő Kempo Kupa délelőtti programjában a technikai számok (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, önvédelem), a délutániban pedig a küzdelmi kategóriák (light kontakt, chikara kurabe, full B) kaptak helyet.

A több mint száz induló részéről közel háromszáz nevezés érkezett be a szervezőkhöz a különböző versenyszámokat illetően. Összesen tizenhárom klub sportolói léptek pástra az országos viadalon.

A Budajenő Kempo Kupa csapatversenyét a Dojo Lovász SKE nyerte, megelőzve a házigazda Budajenő Kempo Klub I-es csapatát, valamint a Magyar Kempo Iskolát.

Budajenő, 2012. május 19.

További információk:
www.hungariankempo.hu

Pecsu Press

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.