Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2023. Június 18. 20:14, vasárnap | Helyi

OKFŐ biztos felügyeli a kórház szakmai munkáját

OKFŐ biztos felügyeli a kórház szakmai munkáját

Dr. Ézsi Robin felügyeli hétfőtől a Karolina Kórház-Rendelőintézetben folyó szakmai munkát – tájékoztatott oldalán az Országos Kórházi Főigazgatóság.

Az OKFŐ biztost Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató nevezte ki, az operatív ellátási folyamatok megerősítése érdekében. Az OKFŐ tájékoztatása szerint, az intézkedés célja a kórházban végzett szakmai tevékenységek szervezésének támogatása, ezáltal a helyi lakosság ellátásbiztonságának javítása. Dr. Ézsi Robin az intézmény működési folyamatainak áttekintése mellett javaslatot tesz egy olyan intézményi szakmaszerkezeti struktúra kialakítására, ami garantálja a lakosság számára az egészségügyi ellátás lakóhelyközeli elérését.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 08:34, hétfő | Helyi

Országos Könyvtári Napok a Huszár Gál Városi Könyvtárban

A Huszár Gál Városi Könyvtár idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz, aminek keretében október első hetében különböző programokkal, előadásokkal várja látogatóit.

2023. Szeptember 19. 11:38, kedd | Helyi

550 doboz cigarettát talált Jázmin

550 doboz különféle márkájú, magyar zárjegy nélküli cigarettát szimatolt ki Jázmin, a a NAV négylábú munkatársa.

2023. Szeptember 14. 08:20, csütörtök | Helyi

Szeptember 15-ig kell befizetni a gépjárműadó második részletét

A gépjárműadó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni a 410-es adónemhez tartozó, NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára.

2023. Augusztus 01. 08:58, kedd | Helyi

88 szabálytalankodó egy nap alatt

Lakossági jelzések alapján tartottak közlekedési akciót a rendőrök július 28-án Mosonmagyaróváron és a környező településeken. Egy nap alatt 88 szabálytalan autóssal szemben intézkedtek a rendőrök.