Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2023. Június 18. 20:14, vasárnap | Helyi

OKFŐ biztos felügyeli a kórház szakmai munkáját

OKFŐ biztos felügyeli a kórház szakmai munkáját

Dr. Ézsi Robin felügyeli hétfőtől a Karolina Kórház-Rendelőintézetben folyó szakmai munkát – tájékoztatott oldalán az Országos Kórházi Főigazgatóság.

Az OKFŐ biztost Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató nevezte ki, az operatív ellátási folyamatok megerősítése érdekében. Az OKFŐ tájékoztatása szerint, az intézkedés célja a kórházban végzett szakmai tevékenységek szervezésének támogatása, ezáltal a helyi lakosság ellátásbiztonságának javítása. Dr. Ézsi Robin az intézmény működési folyamatainak áttekintése mellett javaslatot tesz egy olyan intézményi szakmaszerkezeti struktúra kialakítására, ami garantálja a lakosság számára az egészségügyi ellátás lakóhelyközeli elérését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .