Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. Március 29. 03:02, kedd | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Melyik mobilnet csomag mire használható és hogyan vegyük elejét az úgynevezett túlforgalmazásnak - ennek járt utána az Origo. Napi hírfogyasztáshoz például nem árt a legalább 100 megás csomag - ajánlják. Ekkora adatforgalomra képes el

Mindenkinek van története arról, hogyan kellett egy ismerősének óriási összeget fizetnie a mobilos adatcsomag forgalmi korlátjának túllépése miatt. Különösen a kisebb adatcsomagot választók érzik magukat veszélyben, ők szolgáltatótól és tarifacsomagtól függően akár 10 forintot is fizethetnek 10 kilobájtnyi extra netezésért. Mi arra gyanakodtunk, a mai adatcsomagokba egész sok netezés belefér, a bizonyítás végett pedig alapos mérésbe fogtunk.

A túlforgalmazás megelőzésének szerencsére számos módja van, így el lehet kerülni, hogy levegőért kelljen kapkodni a havi mobilszámla láttán. Az androidos okostelefont használóknak a 3G Watchdog telepítését javasoljuk első lépésként,az iPhone-osoknak pedig a Datamant ajánljuk.A programban beállíthatjuk, hogy mekkora adatcsomagra fizettünk elő és melyik nappal fordul a hónap. Az észrevétlenül futó szoftver figyelmeztet, ha közel kerültünk a korláthoz, sőt még becslést is készít, mikor futunk ki az adatcsomagból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 16. 07:55, péntek | Belföld

Vasárnapig még forróságra kell készülni, de a hosszú hétvége második felében enyhül a hőség

Vasárnapig még 33-40 Celsius-fok valószínű a legmelegebb órákban, majd egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet a jövő hét elején már 28-34 fok között alakul.

2024. Augusztus 16. 07:52, péntek | Életmód

Cseh Tamás emlékét idézik meg családi program keretében Bakonybélben szombaton

Cseh Tamás emléke előtt tisztelegve rendezik meg tizedik alkalommal az Énekmondó emlékezete elnevezésű zenés, kulturális családi programot Bakonybélben szombaton - közölték a szervezők az MTI-vel.