Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indult eljárásban a Tatai Rendőrkapitányságon közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a nyomozók két nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik védőoltás felvétele nélkül jutottak védettségi igazolványhoz. M. Renáta, F. Csaba és Sz. Zsuzsanna kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek – közölte a rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy a valótlan adatokat egy háziorvos nevében, az ő tudtán kívül, a belépési adatait használva egy 50 éves férfi töltötte fel az elektronikus rendszerbe, ezzel segítve M. Renáta, F. Csaba és Sz. Zsuzsanna védettségi igazolványhoz való hozzájutását.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene információs rendszerbe adat jogosulatlan bevitelével elkövetett védettségi igazolással való visszaélés bűntettének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.