Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Szeptember 12. 20:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Önbíráskodásból vádemelés

Önbíráskodásból vádemelés

Fenyegetéssel akarta fizetésre rábírni a kutyatulajdonost.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra 2013. május 7-én délután bejelentést tett egy mosonmagyaróvári lakos, miszerint az otthonának udvarán egy férfi folyamatosan fenyegeti őt és a családját.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 56 éves fenyegetőző személy aznap kora délután rokonait látogatta meg a mosonmagyaróvári társasházi lakásukban, amikor a sértett kisméretű tacskó kutyája a ház előtt megfogta a férfi nadrágja szárát, melynek következtében a nadrágon kis szakadás keletkezett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján pár óra elteltével az akkor már láthatóan ittas állapotban lévő idős férfi megjelent a családnál és anyagi követeléssel állt elő a kutyaharapás miatt az eb gazdájánál. Mivel a kutyatulajdonos nem akart fizetni J. Győző egyre emeltebb hangerővel szidalmazta és fenyegette a férfit és a családtagokat. A hangoskodásnak a rendőrök vetettek véget.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság J. Győző ellen önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte és az ügy iratait - vádemelési javaslattal - 2013. szeptember 12-én megküldte a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.