Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Április 03. 03:00, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Önkormányzati beszámoló

Önkormányzati beszámoló

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetője beszámolt a 2016. évben elvégzett feladatokról az önkormányzat testülete előtt.

2017. március 30-án tartotta meg beszámolóját a Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete előtt Barna Árpád rendőr alezredes kapitányságvezető.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetője elmondta, hogy bár a rendőrkapitányság működését számos objektív tényező határozza meg - közülük az egyik legkiemelkedőbb az, hogy Mosonmagyaróvár az osztrák és a szlovák határtól egyaránt 15 kilométerre, a Bécs-Budapest közötti autópálya és vasútvonal mellett helyezkedik el - az elmúlt évben a rendőri állomány eredményesen végezte el feladatát. Barna Árpád rendőr alezredes végezetül hangsúlyozta, hogy a jó eredmények eléréséhez nagymértékben hozzájárult az együttműködő társszervek, valamint az önkormányzat támogatása.

Az önkormányzati beszámolón részt vett Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, aki elismerte a rendőrkapitányság eredményeit és válaszolt a képviselők kérdéseire. A testület végezetül ellenvetés és tartózkodás nélkül fogadta el a kapitányságvezető beszámolóját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.