Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

A BBC honlapjának beszámolója szerint a 24 éves, skót válogatott csatár a leedsi bíróságon elismerte vétségét, amelyet tavaly októberben követett el. McBurnie alkoholszintje másfélszerese volt a megengedett értéknek, jogosítványát 16 hónapra bevonták, de azt egy évre csökkentheti, ha részt vesz egy rehabilitációs tanfolyamon.

McBurnie 20 ezer fontos heti bérének másfélszeresét lett volna köteles fizetni bírságként, de mivel felvállalta tettét, melyet őszintén megbánt, a bíró öt százalékkal csökkentette az összeget. A büntetőeljárás 621 fontos költségét, valamint a 181 fontos illetéket viszont meg kell fizetnie.

A Premier League tabelláján hetedik helyen álló Sheffield Unitedben a labdarúgó 32 mérkőzésen ötször volt eredményes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.