Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 07. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Óriási gerendák öklelték fel a szembejövő autóst Solymáron

Óriási gerendák öklelték fel a szembejövő autóst Solymáron

Óriási szerencséje volt annak a sofőrnek, akinek autójára deszkák és gerendák zúdultak Solymáron. A rakomány túl hosszú és túl súlyos is volt.

Könnyű sérüléssel megúszta a balesetet a vétlen sofőr kedden délelőtt, amikor a Solymáron a Kert utcában szabályosan közlekedve egy keresztutcából kanyarodó kisteherautós felboruló utánfutójának rakománya betemette. Kiszakadt a szélvédő, a gerendák betódultak az utastérbe – közölte a rendőrség.

A vontatmányon 3,5-4,5 méter hosszúságú faárut szállítottak, első ránézésre is túlpakolták. A mérlegelés alátámasztotta a sejtést, 140 kilogrammal nyomott többet a megengedettnél. A sofőrt 350 ezer forintos közigazgatási bírsággal sújtották.

A baleset körülményeit a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék: baleset, gerenda, solymár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára