Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2021. November 22. 08:37, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben az embercsempész

Őrizetben az embercsempész

A Hegyeshalom K2-es határ közelében, a vasútvonal melletti területen figyeltek fel a rendőrök a napokban egy szerb rendszámú gyanús kocsira.

Miután a járműben ülők észrevették a rendőrautót, abból 5-6, feltehetően migráns személy ugrott ki és szaladt el Ausztria irányába. A rendőrök a 32 éves szerb állampolgárságú járművezetőt elfogták, és a megyei rendőr-főkapitányságra történt előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben. A migráns férfiak felkutatása jelenleg is folyamatban van.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Videó:

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:40, kedd | Helyi

Csőtörés buktatta le a mosonmagyaróvári drogtermesztőt - fotók, videó

Csőtörés miatt hívták ki a tűzoltókat és a rendőröket, majd nem sokkal később egy kisebb drogültetvényre bukkantak az egyik lakás szobájában.

2021. December 07. 11:32, kedd | Helyi

Lakossági fórum a Zöld Buszról

Meghosszabbították a Zöld Buszhoz és a mosonmagyaróvári tömegközlekedéshez kapcsolodó kérdőív határidejét, december 14-én pedig lakossági fórumot tartanak a témában a Flesch Központban.

2021. December 06. 15:18, hétfő | Helyi

ROADPOL Alcohol&drugs

Közúti ellenőrzést végez a rendőrség az ország egész területén december 6-és és 12-e között.

2021. December 06. 08:50, hétfő | Helyi

Húszmillió forint értékű cigarettát találtak a tetőbe rejtve - Videó!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Hegyeshalomnál egy román kisteherautóban több mint húszmillió forint értékű cigarettát találtak.