Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 08. 03:00, szerda | Helyi
Forrás: LIDL Magyarország

Öt kategóriában nyerte el az Év terméke díjat a Lidl

Öt kategóriában nyerte el az Év terméke díjat a Lidl

A Lidl Magyarország 13 terméke kapta meg idén az Év Terméke Díjat, melyet egy országos, reprezentatív felmérés során választottak ki a fogyasztók.

A Lidl Magyarország üzleteiben kapható sajátmárkás termékek kiváló minőségüknek köszönhetően idén is elnyerték a vásárlók bizalmát: 5 kategóriában 13 termék kapta meg az Év Terméke Díjat. A megmérettetésen az elmúlt 18 hónapban piacra vezetett új és vagy innovatív, valamint megújult termékekkel nevezhettek a résztvevők. A többek között FMCG szakemberekből, gazdasági és marketing szakértőkből, valamint újságírókból álló, 14 tagú szakmai zsűri előszűrését követően országos fogyasztói reprezentatív felmérés eredményeként választották ki a legjobb termékeket.

A Lidl Magyarország az élelmiszer és állateledel termékcsoportban kapta meg az elismerést, a 2015. január 1. és 2016. június 30. között bevezetett termékekkel. A vállalat a következő kategóriákban szerezte meg a díjat:

- sajt kategóriában a Bluedino laktózmentes sajt,

- bio sütési alapanyag kategóriában a Castello Bio termékcsaládja,

- reform élelmiszer kategóriában a Castello Fit & Well termékcsaládja,

- gluténmentes termékcsalád kategóriában a Castello Gluténmentes termékcsaládja,

- valamint felvágott kategóriában a Pikok Pannónia termékcsaládja.

Az elismerés elnyerésének egyik legfontosabb feltétele, hogy a termékek a vásárlók szemszögéből valódi értékkel bírjanak. A Lidl termékei - Castello Bio, Fit & Well és gluténmentes termékcsaládok, valamint a Bluedino laktózmentes trappista sajt -nemcsak kiváló minőségükkel győzték meg a vásárlókat, hanem azzal is, hogy segítik az egészségtudatos táplálkozást.

„A társadalmi felelősségvállalás stratégiánk része az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos edukáció, ennek megvalósulását pedig az üzleteinkben kapható termék szortimentünk szinte maradéktalanul kiszolgálja. Az Év Terméke Díj elnyerése egy újabb bizonyíték arra, hogy sajátmárkás termékeink kiváló minőségűek.” – nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője.

A Lidl Magyarországról

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már több mint 160 áruházzal van jelen hazánkban, és közel 4000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A cég különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, ennek köszönhetően termékeinek több mint 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.