Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Február 15. 11:02, csütörtök | PR

Ozmózisos takarítás

Ozmózisos takarítás

Több mint 10 millió forintos beruházással, ozmózisos takarítógéppel fejlesztette gépparkját, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető Jánosik és Társai Kft.

A több lábon álló, 10 milliárdos éves bevételt meghaladó társaság minden üzletágában - takarítás, építőipar, biztonsági szolgálat, külterület gondozás, ingatlanüzemeltetés – folyamatosan fejleszti, modernizálja gépparkját. Ez sikereiknek egyik forrása – fejtette ki Jánosik Lajos tulajdonos.

Az ozmózisos víz egy ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes folyadék. Ebből adódóan rendkívüli tisztítóerejű minden felületen. Könnyen magához tudja kötni a szennyeződéseket. Akár 16 méteres magasságig, állványozás vagy alpin technika alkalmazása és vegyszer használata nélkül, hatékonyan és biztonságosan tisztíthatók a szennyezett felületek. Az ablaktisztításoknál nincs szükség lehúzóra, rongyra, papírra, mert az ozmózisos víz cseppmentesen szárad. Alkalmazható üveg, ablakkeret, ablakpárkány- tisztításra, árnyékoló elem mosásra, homlokzatok, fedett belső udvarok, árkádok , nagyobb sátrak, napelemek rendbetételére.

A Jánosik és Társai Kft. számára mindig fontos szempont volt a környezetvédelem és a biztonságos munkavégzés. Az ozmózisos, teljes mértékben környezetbarát, piacvezető technológiával ezeket a követelményeket is jobban érvényesíthetik. Mindemellett kevesebb emberrel, gyorsabb, hatékonyabb munkavégzést érhetnek el. Máris megkezdték az új módszerrel dolgozók továbbképzését — mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.