Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Október 04. 03:00, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött...

... hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.

A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást. Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az önkormányzat illetékes bizottsága az adott pályázati évben már támogatott.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani 2016. október 10-ig a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára az erre a célra rendszeresített, az önkormányzat által kiadott nyomtatványon, amely a városi honlapról letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal földszinti információs pultjánál beszerezhető. Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A beérkezett pályázatokról a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság dönt, majd a döntést követően az önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal. A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályán Márkus Erika nyújt a 96/577-818-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.