Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2013. Február 13. 17:14, szerda | Helyi
Forrás: oxigén média

Paneltűz Mosonmagyaróváron

Paneltűz Mosonmagyaróváron

Lakástűzhöz riasztották kedden (febr.12.) este a mosonmagyaróvári tűzoltókat. A Móra Lakótelepen egy négy emeletes panelépület földszinti lakásának egyik szobája égett.

Kigyulladt egy panellakás kedden éjjel Mosonmagyaróváron. A Móra lakótelep földszinti lakásában csaptak magasra a lángok. Halálos áldozatot nem követelt a baleset. A lakók közül néhányat enyhe füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

Tűzoltók távolították el a megégett bútorokat a Móra lakótelep egyik lakásából Mosonmagyaróváron. Kedd este, eddig ismeretlen okból tűz ütött ki a 4 emeletes panelház földszintjén. A katasztrófavédelem nagy erőkkel vonult a helyszínre. A környéken lakók közül sokan csak ekkor vették észre a bajt.Az egykori szoba helyén szinte nem maradt semmi. A tűzoltóknak az épület szigetelését is meg kellett bontaniuk, hogy megfékezhessék a lángokat. Először az embereket helyezték biztonságba, mondja Dobos Viktória katasztrófavédelmi szóvivő.Komolyabb személyi sérülést nem történt. A lakás bérlőit enyhe füstmérgezéssel szállították kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Életmód

A Perseida meteorraj Magyarország felett