Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 01. 09:27, hétfő | Helyi

Parkoló autónak csapódott, majd felborult - fotók

Parkoló autónak csapódott, majd felborult - fotók

Mosonmagyaróváron a Fertősoron balesetezett egy 28 éves hegyeshalmi nő vasárnap.

A rendőrök a megye útjain egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Mosonmagyaróváron a Fertősoron, a Bauer Rudolf utca felől a Hanság utca irányába közlekedett Fiat típusú gépkocsijával egy 28 éves hegyeshalmi nő. Az útviszonyokhoz képest valószínűleg túl gyorsan hajtott. megcsúszott, és az út mellett parkoló autónak ütközött, majd gépkocsija az oldalára borulva állt meg. A balesetben a 28 éves sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a balesetek elkerülése érdekében türelmesen, toleránsan és a szabályok betartása mellett közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.