Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 13. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: http://parkoloplaza.hu/hu/

Parkolópláza – őrzött teremgarazsak a legkedvezőbb áron

Parkolópláza – őrzött teremgarazsak a legkedvezőbb áron

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől a reptéri parkolóhelyek könnyen megközelíthetőek.

Egyedi teremgarazsainkban semmilyen külső környezeti tényező – vihar, jégeső – nem rongálhatja gépkocsiját. Így teljesen biztonságos a reptéri parkolás. Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelében keres parkolási lehetőséget, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! A Parkoló Pláza mindössze 3 km-re található a reptértől, amelyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer biztosítja az ügyfelek szállítását.


Könnyedén leveheti válláról a parkolással járó gondokat, így kizárólag csak az utazás örömére koncentrálhat. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, távolléte alatt szinte 100% biztonságban tudhatja autóját, nem kell aggódnia sem az időjárás viszontagságai, sem a lopások miatt. Válassza a legegyszerűbb parkolást: utazása alatt autóját a legkedvezőbb áron a legjobb kezekben tudhatja.


A Parkoló Pláza reptéri parkolónk egyszerűen megközelíthető az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Online egyszerűen pár lépésben is foglalhat parkolóhelyet: válassza ki mely parkolóhelyre tart igényt teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre van-e szüksége. Pár alapvető adatot kell csak megadnia, a parkolóba való érkezés időpontját, illetve az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, a 4-es Főút Vecsési találkozásánál a kettős körforgalomnál lehajtunk Vecsés irányába. Parkolónk megközelítése az M0-ás autópálya irányából: M3-as felől érkezve a 37 km kő Gyáli kijáratánál, M5-ös felől érkezve 37 km kő Vecsési kihajtónál.

Ügyfeleinknek a repülőgép indulása előtt legalább 1,5 órával, feladós poggyász esetén 2 órával korábban kell a parkolóba érkezni. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak a reptéri transzfert valamint a reptéri behajtási díjat is tartalmazzák. 24.00 óra után a hazaérkező vendégeink 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22-től nem számítják az adott napot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.