Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2014. Január 16. 11:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzbírság és járművezetéstől eltiltás a szoborrongálónak

Pénzbírság és járművezetéstől eltiltás a szoborrongálónak

A 24 éves pápai férfi relatív gyorshajtás miatt letért az útról és járművével a Radnóti emlékműnek ütközött. A sofőr adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A rendőrség ügyeletét 2013. november 17-én reggel értesítették arról, hogy az 1-es főúton, a Győr határában lévő Radnóti-szobrot összetörték. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a rongálást gépkocsival okozták. Az autó vezetője az általa okozott balesetről nem tett bejelentést, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A Mercedes gépkocsit Öttevény határában elhagyva találták meg a rendőrök.

P. Szabolcs 24 éves pápai lakos 2013. november 18-án délután feladta magát a rendőrségen. Kihallgatása során elmondta, hogy 2013. november 17-én hajnalban ismerőse személygépkocsijával és férfi utasával egy győri szórakozóhelyre tartott. A helyismeret hiánya és az éjszaki köd miatt letért az útról, hiába fékezett a tujákon keresztül az emlékműnek hajtott. Öttevénynél a gépkocsiból kifogyott az üzemanyag, ezért az út mellett hagyták és utasával autóbusszal Pápára utaztak.

A Győri Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés elkövetése miatt P. Szabolcs 24 éves pápai lakost – jogerősen - pénzbírsággal sújtotta és a járművezetéstől eltiltotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.