Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Február 23. 08:33, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Próbapert indít a kamionok miatt a dunaszigeti polgármester

Próbapert indít a kamionok miatt a dunaszigeti polgármester

Teljesen tönkreteszik az utat a kamionok Dunaszigeten - erre panaszkodnak az ott élők. Azt mondják, a rönkszállító teherautók naponta többször is elhaladnak házaik előtt, letépik a vezetékeket és óriási kátyúkat okoznak. A polgármeste

Már a súlykorlátozást jelző táblát is kitörték, az utca elején azonban még maradt egy, de a lakók szerint a kamionok ezzel sem törődnek. Naponta több rönkszállító halad el házaik előtt, melyek óriási kátyúkat okoznak. Azt mondják, már veszélyes közlekedni a megrongált úton.

Tóth István polgármester azt mondja, 60 millió forintba kerülne megjavíttatni az utat, erre azonban nincs pénzük.
A területet gondozó Nemzeti Park igazgatója kamerán kívül elmondta, ők nem érzik illetékesnek magukat az ügyben, mert az erdőgazdasági munkákkal több vállalkozót bíztak meg, volt, aki a tiltakozás óta le is állított a szállítást. A település polgármestere próbapert indít az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.