Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Október 20. 00:00, péntek | Helyi

Profi implantátum kezelések

Profi implantátum kezelések

Ha a hiányzó fogak pótlásáról van szó, a fogászati implantátum lehet a legcélszerűbb megoldás.

Mivel a kezelések széleskörűek, így nem lehet pontosan meghatározni előre a felmerülő költségeket, érdemes így a kezelés során több lehetséges tényezőt is figyelemmel kísérni. Az implantátum korona a fog látható részein helyezkedik el, a foggyökeret helyettesíti, az ütköző az, amely a fogak összetartásáért felelős. Az implantátum korona lehet esztétikai, illetve hagyományos, értelemszerűen eltérő költségekkel jár egy-egy kezelés.

Külsőre eléggé hasonlóak, a porcelánlemez rejti el a belső szerkezetet. A belső szerkezetben van eltérés, a cirkónium, hagyományos fém, ritka ásvány úgy néz ki, mint az eredeti fog. Olcsóbb árkategóriát erősíti a hagyományos implantációs korona, de előfordulhat, hogy rajta sötét vonalak jelennek meg. A cirkónium esetében félig áttetsző, sokkal inkább valósághűbb eredményt kapunk. Cirkónium abutmenteket tartalmaz a cirkónium korona, amely szintén drágább árkategóriába tartozik.

Esetenként előfordulhat, hogy a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, így további csontszövettel kell azt kipótolni.

A kezelés során kiderülhet, hogy a fogak nem elég tiszták, ilyenkor további higiénés kezelést szükséges igénybe venni, amely előzetes kezelésekre is igényt tart majd, legyen szó tömésről, gyökércsatornáról, egyéb fogászati kezelésről, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fogászati implantátum sikerességéről. Lehetőségünk van több fogászati implantátum közül választani, a gyártó által meghatározott és elkészített méretek és garanciák szerint, amelyek kiszámlázásra kerülnek. Függhet a fogászati implantátum költsége attól is, hogy milyen előzetes kezelésekre van szükség.

A fogászati implantátumoknak általában előre meghatározott áruk van, számos tényező egészítheti ki a végösszeget. Meghatározó tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy a páciens mely városban kívánja elvégeztetni a beavatkozást. Szerencsére a magyar fogorvosok rendkívül képzettek, ugyanakkor nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett a nemzetközi orvosokkal szemben elvárt színvonalat is biztosítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.