Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2022. Április 08. 15:51, péntek | Helyi

Profi világbajnoki címmérkőzés: mosonmagyaróvári fiúért szurkolhatunk júniusban

Profi világbajnoki címmérkőzés: mosonmagyaróvári fiúért szurkolhatunk júniusban

Mosonmagyaróvár ad helyet a III. Európai Küzdősport Játékoknak. A versenyt június 24-én és 25-én szervezik meg a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban, amiről egy sajtótájékoztató keretén számoltak be a szervezők.

Június 24-én és 25-én szervezik meg harmadik alkalommal az Európai Küzdősport Játékokat. Lenti és Budapest után idén Mosonmagyaróvár ad helyet a rangos nemzetközi rendezvénynek a MOGAAC sportcsarnokban - jelentette be Iváncsics János alpolgármester az erről szóló péntek délelőtti sajtótájékoztatón.

A tájékoztatón részt vett a mosonmagyaróvári Farkas László Nutu többszörös magyar bajnok, világbajnok és K1 edző is. Nem véletlen, hiszen az általa vezetett Nutu Team Sportegyesület az egyik szervezője a nyári versenynek. Tanítványai közül a tervek szerint mintegy 20-an megmérettetik magukat az amatőr versenyen, az esti gálán pedig ő maga is ringbe száll és egyiptomi ellenfelével egy profi világbajnoki címvédő mérkőzést is láthat majd a közönség.

Farkas Lászlónak - bár 6 éves kora óta küzdősportol és közel 100 meccsen túl van már - nem lesz könnyű dolga, hiszen egyiptomi ellenfele 26 mérkőzésből 24-et megnyert, ebből 23-at kiütéssel. Körülbelül mintegy 140-180 küzdősport versenyzőt várnak a rendezvényre, a világ számos országából. India, Egyiptom, de Szerbia is jelezte már, hogy küldene harcosokat a megmérettetésre - mondta el a tájékoztatón Horváth Ferenc, a WFL Európai Szövetségének elnöke.

A III. Európai Küzdősport Játékok második napján napközben amatőr versenyeket láthat a közönség az egészen kicsi, 6 éves gyerekektől a 60 éves korosztályig, este pedig a gálaműsoron 10 mérkőzést lehet megnézni, fő attrakcióként a mosonmagyaróvári Farkas László Nutu profi világbajnoki címvédő harcát.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:34, kedd | Helyi

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását

Elrendelte a bíróság a mosonmagyaróvári emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását - tájékoztatott a Győri Törvényszék.

2023. Május 30. 08:41, kedd | Helyi

Fotókiállítás Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix munkáiból a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix fotóiból nyílik kiállítás #turistakéntvárosunkban – Séták Magyaróváron címmel a Huszár Gál Városi Könyvtárban június 2-án, pénteken 17 órakor.

2023. Május 22. 11:15, hétfő | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

2023. Május 18. 11:07, csütörtök | Helyi

Hétfőig van lehetőség a módosításra

Már csak négy nap van az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak május 22-ével automatikusan bevallássá válik a tervezete.