Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2020. December 26. 10:00, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Rablás miatt felelhet a két tinédzser

Rablás miatt felelhet a két tinédzser

A pásztói nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A Pásztói Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 14 éves, továbbá rablás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves kállói fiú ellen - közölte a rendőrség.

A 14 éves gyanúsított 2020. szeptember 18-án a délutáni órákban a kállói temetőben egy időskorú nőt hátulról meglökött, mialatt társa megragadta annak táskáját és azt kirántotta a kezéből. A sértett a földre esett, amelyet követően a fiatalkorúak a táskával – és az abban lévő mobiltelefonnal, készpénzzel és lakáskulccsal együtt – elszaladtak. Az idős nő a szakértői vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A nyomozók a letartóztatásban lévő 14 éves és 15 éves fiú ellen folyamatban lévő büntetőeljárásban a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: rablás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.