Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Augusztus 12. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: Flesch Nonprofit Kft.

Rajzpályázat

Rajzpályázat

„Szigetköz - színekkel, szívből, szabadon….”

A Flesch Károly Nonprofit Kft. és a KOMP művészei rajzpályázatot hirdetnek a Festészet Napja alkalmából.

A pályázók köre: magánszemélyek

Korcsoportok:
1 – 4. osztályos
5 – 9. osztályos

A pályázat részletei

Elfogadott méretek és technikák:

szabadkézi rajz A/4, vagy A/3-as méretben tetszőleges technikával (vízfesték, akril, tempera, színes ceruza, zsírkréta). Egy pályázó max. 2 pályaművet adhat be.

A pályázat leadási helye, és határideje:
A pályamunkák személyesen a Flesch Nonprofit Kft. portáján (9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 14.), vagy fenti címre és határidőig postai úton is beküldhetők be szeptember 23- ig.

Módja:

A pályaművek hátoldalán pontosan és olvashatóan szerepelnie kell a következő adatoknak: az alkotás címe, a gyermek teljes neve, életkora, iskolájának neve, címe, osztálya, tanárának elérhetősége, a rajzokat visszakérik-e, egyéni pályázatok esetén a gyermek lakcíme és telefonszáma.

Értékelés és díjazás:

A rajzokat zsűri értékeli, a legjobb alkotások készítői az elismerő oklevél mellett tárgyjutalomban (könyvek, játékok, rajzeszközök, stb.) részesülnek.
Az eredményt elért egyéni versenyzőket a megadott címen, az intézményi csoportosításban leadott pályázatok nyertes alkotóit a kapcsolattartó tanáron keresztül értesítjük.

A legjobb pályaművekből készült kiállítást szeptember 26- tól láthatják az érdeklődők a Flesch Központban.

A Pályáztató a rajzokat, a rajz hátoldalán előzetesen feltüntetett kérés szerint visszaszolgáltatja. Személyes átvétel a Flesch Központban október 1-jén, vagy 3-án. A megadott időpontban át nem vett rajzokat nem őrizzük meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.