Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Május 11. 23:11, szerda | Helyi
Forrás: Flesch Központ

RAJZPÁLYÁZAT: „Szigetköz - színekkel, szívből, szabadon….” címmel

RAJZPÁLYÁZAT: „Szigetköz - színekkel, szívből, szabadon….” címmel

A Flesch Károly Nonprofit Kft. és a KOMP művészei rajzpályázatot hirdetnek a festészet napja alkalmából.

A pályázók köre: magánszemélyek
Korcsoportok:
1 – 4. osztályos
5 – 9. osztályos


A pályázat részletei
Elfogadott méretek és technikák:
szabadkézi rajz A/4, vagy A/3-as méretben tetszőleges technikával (vízfesték, akril, tempera, színes ceruza, zsírkréta). Egy pályázó max. 2 pályaművet adhat be.

A pályázat leadási helye, és határideje:
A pályamunkák személyesen a Flesch Nonprofit Kft. portáján (9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 14.), vagy fenti címre és határidőig postai úton is beküldhetők szeptember 23-ig.

A leadás módja:
A pályaművek hátoldalán pontosan és olvashatóan szerepelnie kell a következő adatoknak: az alkotás címe, a gyermek teljes neve, életkora, iskolájának neve, címe, osztálya, tanárának elérhetősége, a rajzokat visszakérik-e, egyéni pályázatok esetén a gyermek lakcíme és telefonszáma.

Értékelés és díjazás:
A rajzokat zsűri értékeli, a legjobb alkotások készítői az elismerő oklevél mellett tárgyjutalomban (könyvek, játékok, rajzeszközök, stb.) részesülnek. Az eredményt elért egyéni versenyzőket a megadott címen, az intézményi csoportosításban leadott pályázatok nyertes alkotóit a kapcsolattartó tanáron keresztül értesítjük.
A legjobb pályaművekből készült kiállítást szeptember 26-tól láthatják az érdeklődők a Flesch Központban.
A Pályáztató a rajzokat, a rajz hátoldalán előzetesen feltüntetett kérés szerint visszaszolgáltatja. Személyes átvétel a Flesch Központban október 1-jén, vagy 3-án. A megadott időpontban át nem vett rajzokat nem őrizzük meg.

SZEPTEMBER 23. PÉNTEK 9-11.30-ig szabadfestés Varga György, Karczagi Endre, Borbély Károly, Miro Gabris Mirinof, és Borbély Károly festőművészek irányításával.
Egy-egy iskolából azokat a gyermeket várjuk tanáraikkal együtt, akiknek életében fontos szerepet tölt be a rajzolás, a festés, akik belső világukat, érzelmeiket, gondolataikat örömmel, és ügyesen fejezik ki a művészet ezen nyelvén. (Az érdeklődőket (iskolánként max. 10 fő) a korlátozott létszám miatt jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni.)

A pályázattal kapcsolatos további információk Bakó Tünde kulturális szervezőtől (Flesch Nonprofit Kft.), az esemény szervezőjétől kaphatók a +30-419-48-20-as telefonszámon, vagy a bako.tunde@fkkk.hu e-mail címen. A pályázati kiírás, a pályázattal, valamint a kiállítással kapcsolatos hivatalos közlemények a www.fkkk.hu weboldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés