Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Október 20. 00:00, péntek | Helyi

Reptéri parkolás könnyedén

Reptéri parkolás könnyedén

Érdemes utazásunk előtt körültekintőnek lenni, ha a parkolóhely választásáról van szó.

Fontos számba vennünk azokat a helyeket, ahol a leginkább biztonságban tudhatjuk járművünket. Kulcskérdés lehet, hogy érdemes-e kocsit választanunk tömegközlekedés helyett. Utazás előtt valószínűleg átfut bennünk a gondolat, hogy milyen stresszel kell szembenéznünk.

Fontos átgondolni, hogy hol hagyjuk az autónkat, hiszen elsősorban a pihenésre szeretnénk koncentrálni utunk során, nem pedig azon aggódni, hogy biztosan épségben van-e járművünk. Szintén nagyon kockázatos megoldás, ha parkolási díj megspórolása miatt keresünk egy ingyenes parkolási lehetőséget, hiszen nem tudhatjuk, milyen veszélyeknek tesszük ki autónkat, amíg mi távol vagyunk. Gondoljunk csak az időjárási viszontagságokra, a rongálókra vagy a tolvajokra. Kamerával megfigyelt, őrzött parkolóhelyet is van lehetőségünk választani. Vegyük például a kisebb méretű parkolókat, amelyek könnyebben beláthatóak, mint a mamutparkolók, így egy esetleges probléma során az ott dolgozók sokkal könnyebben tudnak reagálni.

Ha autónkat maximálisan kímélni és óvni szeretnénk, nagyobb esélyünk van reagálni. Utóbbi lehetőség a fedett parkolással összehasonlítva is biztonságosabb megoldást nyújt, hiszen akármilyen környezeti hatással szemben – vihar, jégeső, széllökés – az autó biztonságban van, így nekünk sincs okunk aggodalomra. A legtöbben az árakat is előrehelyezik a parkolóhely választásánál, amely döntő tényező is lehet adott esetben.

Ha az ember nem Budapestről indul útnak, hanem akár egy másik nagyvárosból, vidékről, akkor szembesülhetünk azzal, hogy ha tömegközlekedést választunk, akár le is késhetjük a tervezett indulásunkat, ugyanakkor kényelmetlen megoldás is. Ha 3-4 napos parkolásról van szó, már akár 4300 Ft-ért is találhatunk kamerával megfigyelt parkolóhelyet, Ferihegytől csupán 3 km-re Vecsésen, innen öt perc alatt elérhető a reptéri terminál.

Díjmentes transzferbuszt is biztosít ügyfeleinek a Parkoló Pláza, így a kocsitól a reptérig vezető út nem okoz nehézséget, illetve plusz költségeket sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.