Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 27. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams már meg is nézte azt a kastélyt, amelyben Michael Jackson meghalt. A los angeles-i ingatlanért ötmilliárd forintnak megfelelő dollárt kérnek.

Korábban mi is megírtuk, hogy eladó az ingatlan, amelyet Michael Jackson bérelt, és ahol utolsó óráit töltötte. A sztár halála óta üresen állt a 1600 négyzetméteres kastély, bár többször is megpróbálták már értékesíteni.

Most jóval kedvezőbb áron került fel a korábbiaknál, és Robbie Williams az első között volt, aki érdeklődött, majd személyesen is megtekintette a birtokot. Az énekesnek már van egy másik villája Los Angelesben, de úgy látszik, szívesen költözne, és az sem zavarná, hogy egy nála is nagyobb sztár szellemével kellene együtt laknia.

"A hirdetésben külön kikötötték az eladók, hogy csak annak mutatják meg az ingatlant, aki valóban rendelkezik a vételárral, ezzel elriasztva a turistákat és Jackson-rajongókat - meséli az egyik ingatlanos. - Robbie Williamsnek nem kell bizonygatnia, hogy ha akarja, képes kifizetni a birtokért kért összeget."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.