Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 13. 13:02, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Rögeszmésen udvarolt és erőszakkal zaklatta szerelmét

Rögeszmésen udvarolt és erőszakkal zaklatta szerelmét

Felkutatták és elfogták a rendőrök azt a 36 éves férfit, aki hónapokon keresztül, az erőszaktól sem visszariadva zaklatta párjelöltjét.

Rettegő, kétségbe esett nő fordult segítségért a rendőrséghez október 8-án, majd elmesélte történetét: idén márciusban megismerkedett egy férfivel, aki azóta folyamatosan, hol telefonon, hol személyesen zaklatja. Napi rendszerességgel várt rá munkahelyénél, lakásánál, az sem tántorította el, hogy az áldozat májusban egy, a férfi számára ismeretlen helyre költözött. A 36 éves, szinte rögeszmésen ragaszkodó férfi azonban továbbra is zaklatta, fenyegette, erőszakoskodott vele – közölte a rendőrség.

Előfordult, hogy munka után megvárta és a kocsijába tuszkolta. A nő próbált menekülni, T. Róbert azonban nem hagyta, kezénél és ruhájánál fogva rángatta és húzta vissza az autóba. A kocsival aztán hol a budapesti, hol a budaörsi lakására vitte, ahol molesztálta, simogatta, fogdosta és akarata ellenére közösült a nővel.

Az érdi nyomozók a bejelentést hallva megindultak a férfi lehetséges lakcímeire, budapesti lakásáról állították elő, majd gyanúsítása és kihallgatása után őrizetbe vették. T. Róbert mindent tagadott, állítása szerint a nővel szeretik egymást, és nem is érti, miért történik vele ez az egész.

Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális erőszak, személyi szabadság megsértésének bűntettének, valamint zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett T. Róbert letartóztatását, a bíróság kedden helyet adott az ügyészi indítványnak és elrendelte személyi szabadságának legsúlyosabb korlátozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.