Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Március 05. 14:05, csütörtök | Bulvár

Rolbának ütközött Orbán

Rolbának ütközött Orbán

Ilyen tombolást még nem látott a Székesfehérvár jégcsarnoka! Orbán Attila megjelent, tört, zúzott, majd belekötött…a rolbába.

Nem a bíróba, nem játékosba, hanem a rolbába. A pálya legmasszívabb darabja megremegett, vezetője huppant egyet az ülésben, Orbán pedig felkészült a tusára. Mint azt a jégfejlesztő-gép elleni támadás is mutatja, harcias hangulatban van a Sapa AV19 csapata. Pattanásig feszült minden idegszál, hiszen pénteken kezdődik a rájátszás, a Volán a Vienna Capitals ellen lép pályára a továbbjutásért. A következő meccsek sorsdöntőek a székesfehérváriak számára.

Az EBEL rájátszás meccseit kizárólag a SportKlubon láthatják az AV19 szurkolói. Az ominózus videót is a csatorna készítette, Orbán Attila főszereplésével. „Egy óra kondizás és másfél óra jeges edzés után tértem vissza a pályára, sok erő már nem maradt bennem”– mondta a védő a forgatás után. Következő alkalommal Orbán már nem a rolbával méri össze az erejét: a bécsi játékosok kerülnek a célkeresztjébe.

Sapa AV19 – Vienna Capitals pénteken 18:45-kor a SportKlub műsorán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.