Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 24. 14:49, kedd | Bulvár

Sam Smith barátjával fényesíttetné a Grammy-jeit

Sam Smith barátjával fényesíttetné a Grammy-jeit

Ellie Goulding A szürke 50 árnyalatának betétdalával hódít.

Ellie Goulding A szürke 50 árnyalatában szereplő betétdallal lopta be magát a magyar hallgatók szívébe, Like I Do című slágere a hét nyertese lett a Class40-ben. A fátyolos hangú brit énekesnő a lehető legártatlanabb hangján adja elő a romantikus dalt, amely kiválóan passzol a sikerfilm szexuálisan túlfűtött jeleneteihez. A slágerlista első helyéért folytatott küzdelemben Sam Smith kerekedett felül, Like I Can című felvételével.

A 4 Grammy-díjat bezsebelő Sam Smith csillaga továbbra is felfelé ível, Like I Can című slágere a Class40 győztese lett. Az emlékezetes dalhoz a Brooklyn hídon forgattak látványos videoklipet. A Grammy-díjátadó egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor kiderült: a fiatal brit énekesnek menedzsere, Elvin Smith törte össze a szívét. A sikeres előadó azonban mára már készen áll az új szerelemre, jövendőbeli társával kapcsolatban úgy nyilatkozott: „Biztos akarok lenni abban, hogy a következő barátom kifényesítené nekem a Grammy-jeimet.”

Ellie Goulding sikerdala A szürke ötven árnyalatának bemutatóját követően 19 helyet ugrott feljebb a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. A kimagasló eredmény annak köszönhető, hogy a Love Me Like I Do a sikerfilm egyik legkedveltebb betétdala. A videoklipben a film legizgalmasabb jelenetei is helyet kaptak, így nem csoda, hogy pár nap alatt 12 milliós nézettséget ért el.

Alapvetően utálom magam visszahallgatni, mert a keverés után szinte alig ismerek rá a saját hangomra. Most azonban, amikor lejátszottam a dalt, rájöttem, hogy nagyon tetszenek a szép, egyszerű balladák, úgy érzem, ezekben érvényesülnek legjobban a hangi adottságaim” – mesélte a gyönyörű énekesnő, aki a Class40-ben a hét nyertese volt.

A leghallgatottabb rádió slágerlistájának egyik legnépszerűbb magyar előadója Takács Nikolas. A kalapjairól híres, jóképű énekes az egész januárt Kaliforniában töltötte, ahol legújabb albumán dolgozott. Telihold című dalának a Class Kívánságműsorában volt az exkluzív premierje, ahová a zenész még a tengeren túlról is bejelentkezett. „A Telihold egy különleges dal az életemben, hiszen ez az első szám, amelynek megalkotásában nemcsak előadóként, hanem társszerzőként is részt vettem” - mesélte a dal születéséről az Amerikában Nico Rossként ismert énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.