Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Május 09. 08:39, péntek | Bulvár
Forrás: playboy.hu

Sex Fitness - Nem csak orvosi rendelvényre!

Sex Fitness - Nem csak orvosi rendelvényre!

Dr. Ronald Dowell amerikai orvos másfél évvel ezelőtt nyitotta meg első erotikus fitneszklubját...

...Az azóta is sikeres üzlet ötlete arra a megfigyelésére épült, amely szerint a szexuális izgalom növeli a fizikai teljesítőképességet, illetve hogy ez fordítva is igaz, vagyis a sport jótékonyan hat a szexuális vágyra. És nem csak a férfiakéra! Női titkok a konditeremből. Az őszinte vallomásokért olvasson tovább!

A szexterapeuta egyedi, erotikus fitneszcenterébe persze nem titkolt szándékkal érkeznek a mozgásra éhes kuncsaftok:
Dr. Dowell termében a szépen kidolgozott izmokkal megáldott edzők meztelenül fogadják a látogatókat. Nőknek férfi, a férfiaknak női oktatók tartják a foglalkozásokat. Hasonló típusú szolgáltatás Magyarországon még mindig nem áll rendelkezésre, a Playboy aktuális körkérdése után azonban bátran kijelenthetjük, érdemes a koedukált konditermeket nyitott szemmel látogatni! Beszélgetőtársaink egytől-egyig olyan fiatal nők, akiket szexuális izgalomba hoz a nehéz vasak és a feszülő izmok gyilkos küzdelmének látványa. Vigyázzon, önt is levadászhatják!

Testközelben
Cyntia harminchárom éves, barna hajú, magabiztos csaj. Hetente négy-öt alkalommal is megfordul az edzőteremben. Szenvedélye a sport, legyen szó aerobicról, görkoriról, vagy éppen a playmate lányok köreiben is igen népszerű wakeboardról. Teste maga a tökéletesség, minden ott és úgy feszül rajta, ahogy azt a teremtés nagykönyvében annak idején felvázolták. Tökéletes nő és nagy vadász. A másik szenvedélye a szex.

„Igen, imádok sportolni, szeretem érezni, hogy tökéletes a testem. Úgy tíz éve kattantam rá erre az életmódra – addig, akárcsak a többi huszonéves – fogyózgattam, jógán lötyögtem és így tovább. De igazából soha nem éreztem magam teljesen jól a bőrömben, hol a fenekemmel, hol a pocakommal volt éppen bajom. Aztán elkezdtem rendszeresen edzeni. A változás gyors és igen látványos volt, a melleim és a fenekem megemelkedett, a combjaim feszesebbek lettek, és ahogy rendeződni láttam az alakom, úgy vettem észre, hogy az önbizalmam is folyamatosan növekedett. Egyre több szexi bókot kaptam a férfiaktól, aztán szépen lassan elkezdtem dögösnek látni magam. Azóta helyrekerült az önbecsülésem, így a pasivadászat is könnyebben megy. Akkor vagyok igazán csúcsformámban, amikor tudom, hogy teljesítettem az aznapra előírt mozgásadagomat. Mindenem feszül, a testem kemény, és belülről is érzem, hogy csúcsra járatva pörögnek bennem a hormonok. Gyakran előfordul, hogy az öltözőben annyira elkap a vágy, hogy a zuhany alatt néhány ujjmozdulattal kell rendbe raknom magamat. Ha hiszed, ha nem, edzés után másodpercek alatt képes vagyok elélvezni” – meséli Cyntia. „Hogy pasikkal szoktam-e ilyenkor csinálni? Na ne viccelj! A legkúlabb dolog a világon a szaunában szétszedni azt a kedves ismeretlen srácot, akit a haverjai az edzés alatt mellettem folyamatosan ugrattak!”

"Harminc perc szex több mint 200 kalóriát éget el, vagyis ha hetente ötször kerítünk rá sort, olyan, mint két és félóra edzőtermi edzés. A szex az előnyös fizikai változások mellett a szívnek jót tesz, a szívinfarktus gyakorisága 50 százalékkal alacsonyabb azok közt, akik heti öt alkalommal élnek nemi életet.”

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.