Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Január 15. 10:03, szombat | Belföld
Forrás: mti

Sínek közé zuhant egy kerekesszékes férfi fővárosban

Sínek közé zuhant egy kerekesszékes férfi fővárosban

Súlyosan megsérült az a kerekesszékes férfi, aki a sínekre zuhant a 3-as metró Ecseri úti megállójánál péntek este - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a mentők az MTI-t.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Kisdi Máté, a Főváros Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon egy 60 év körüli férfi zuhant a sínek közé. Az érkező metrószerelvény meg tudott állni. A férfit a tűzoltók kiemelték a peronra, majd átadták a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a baleset következtében a férfi súlyosan megsérült. Ellátását követően kórházba vitték.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Info oldalán azt írta: a baleset miatt a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között a meghosszabbított útvonalon közlekedő M3-as metrópótló autóbusszal lehet utazni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.