Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2024. Február 25. 08:33, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Socca Copa America - Elődöntős a magyar válogatott

Socca Copa America - Elődöntős a magyar válogatott

A magyar válogatott az elődöntőbe jutásért legyőzte szombaton az amerikai csapatot a mexikói Cancunban zajló Socca Copa Americán.

A Socca Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség tájékoztatása szerint Roni Ribeiro da Silva együttese Huszty Dániel góljával 1-1-re végzett a rendes játékidőben az Egyesült Államok legjobbjai ellen, majd főként a kapus Iváncsik Norbert remeklésével megnyerte a rávezetéses szétlövést.

A magyarok a csoportkörben 3-1-re verték Guatemalát és 1-0-ra Uruguayt, majd 4-1-re kikaptak a házigazda Mexikótól, így csoportmásodikként játszaniuk kellett a nyolc közé jutásért. A nemzeti együttes ezután 4-2-re verte Panamát, a négy között pedig magyar idő szerint 23 órakor Belgiummal csap majd össze a négy között.

Az 5+1-es kispályás labdarúgás Copa Americáján Európából a magyarokon kívül az angolok és a belgák is szerepelnek.

Fotó: Facebook/Socca Hungary

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.