Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. Április 01. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Sok napsütéssel kezdődik az április

Sok napsütéssel kezdődik az április

Április első napján még változékony lesz az időjárás: napsütésre, és 25 Celsius-fokos melegre, de erős szélre, záporokra, zivatarra is készülni kell.

Ezt követően viszont sok napsütéssel és várhatóan csapadék nélkül folytatódik az első áprilisi hétvége.

Április elsején, pénteken változóan felhős lesz az ég, de több-kevesebb napsütésre mindenütt számítani lehet. Késő délutántól északkeleten szórványosan záporok alakulhatnak ki, egy-egy zivatar is előfordulhat, illetve az északi megyékben másutt is kialakulhat egy-egy futó zápor. Kezdetben a többfelé erős, késő délutántól északkeleten viharos széllökésekre is készülni kell. A leghidegebb órákban 9-14 fok lehet. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegő.
Szombaton sok napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható, de néhol még erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 2-7 fok között alakul, főként az Északi-középhegység völgyeiben lehet ennél hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű.
Vasárnap is többnyire gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. Ekkor már csak helyenként élénkülhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 1-6 fok között alakul, néhol talajmenti fagy is lehet. A nappali maximumok várhatóan 17-22 fok között alakulnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.