Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 20. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl áldozatát leleplezték

Stohl áldozatát leleplezték

Úgy tűnik, hogy a Stohl-baleset legidősebb sérültje, Pali bácsi mégsem szenvedett maradandó sérülést, vagy legalábbis nem munkaképtelen - derült ki a Fókusz riportjából.

 Tegnap fotót közölt az egyik napilap, melyen Pali bácsi saját kertjében dolgozik. Ugyanezt tapasztalta kicsit később az RTL Klub stábja is, sőt az idős ember lánya sem tagadta, hogy édesapja időnként kertészkedik. Ez azonban nagyban befolyásolhatja az ügy megítélését.

Eddig ugyanis mindenki úgy tudta, hogy az idős sérült maradandó károsodást szenvedett, ami a büntetés kiszabásánál nagyban befolyásolhatta volna a bíróságot. Lehet, hogy az új körülmények miatt végül Stohl megúszhatja a letöltendő börtönt? Ki tudja, ám ősszel ez is kiderül.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.