Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Szeptember 29. 09:59, szerda | Helyi

Storcz Botond olimpikon látogatta meg az óvári evezősöket

Storcz Botond olimpikon látogatta meg az óvári evezősöket

Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó látogatott el a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesülethez, ahol egy kötetlen beszélgetés után együtt edzett a fiatalokkal.

Különleges vendég érkezett kedd délután a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesülethez, Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó látogatott el az óvári evezősökhöz. Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakossal egy kötötlen beszélgetésen vehettek részt az óvári fiatalok, ahol szó volt kiemelkedő eredményeiről, élményeiről, a sportág nehézségeiről és arról is, hogyan lehet összeegyeztetni az iskolát az edzésekkel.

Storcz Botond elárulta: várakozásokkal teli jött Mosonmagyaróvárra, ugyanis bár a Szigetközben már kajakozott, a Mosoni-Dunán még nem.

"Mosonmagyaróvár és környéke csodálatos, hiszen mindent víz vesz körül, itt nagyon jó lehet kajakozni" - mondta az olimpikon.

A sportoló 2005-ben vonult vissza, de a kajakozással nem hagyott fel. Heti 3-4 alkalommal hajóba ül, emellett pedig fut is.

Storcz Botond a beszélgetés után edzést is tartott a fiataloknak, Halásziig majd pedig onnan vissza eveztek a Mosoni-Dunán. Volter László a Kajak-kenu szakosztály vezetője elmondta: a fő cél az volt, hogy örömet szerezzenek a gyerekeknek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 13:13, kedd | Helyi

Életmű kiállítás a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Radó Gyuláné Kenesei Ilona életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt a Huszár Gál Városi Könyvtárban. A tárlat november 20-ig tekinthető meg.

2021. Október 26. 09:40, kedd | Helyi

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Nyugati csoportjában, az ELTE BEAC-ot fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem.

2021. Október 25. 11:16, hétfő | Helyi

Fának csapódott a 20 éves máriakálnoki sofőr

Túl gyorsan hajtott, elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az úttestről egy autós szombat reggel Halászi közelében.

2021. Október 22. 09:13, péntek | Helyi

Mosonmagyaróváron is indul a Zöld Busz Program