Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. Február 24. 18:28, péntek | Belföld
Forrás: mti

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan bántalmazta zárkatársát egy fiatalkorú fogvatartott Miskolcon - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője pénteken az MTI-vel.

Orosz Zoltán tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Fiatalkorúak Regionális Intézetében február 23-án egy háromfős zárkában egy fiatalkorú fogvatartott bántalmazta szintén fiatalkorú zárkatársát. Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

A rendőrök a zárkában helyszíni szemlét tartottak és eljárást indítottak az esettel kapcsolatban. A bántalmazás körülményeinek kivizsgálására a BvOP belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

A zárkában elhelyezettek fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottak voltak.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba