Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2021. November 18. 08:55, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Szabadnapos rendőr fogta el a rablót Mosonszolnokon

Szabadnapos rendőr fogta el a rablót Mosonszolnokon

A 81 éves idős férfit fellökte, majd elvette táskáját Mosonszolnokon az a csornai férfit, akit rablás bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottkánt a mosonmagyaróvári rendőrök.

A szabadnapját töltő mosonszolnoki körzeti megbízottól kért segítséget egy mosonszolnoki nő csütörtök délelőtt, mivel 81 éves szomszédját ellökte egy ismeretlen férfi, majd elvette a táskáját. A rendőr megkérte a telefonálót, hogy hívja fel a 112-es segélyhívót is, és rögtön ezután a rabló felkutatására indult. Alig tíz perc elteltével a Fő utcában lévő parkban felfigyelt egy idegen férfire, akire ráillett a megadott személyleírás. Miközben a körzeti megbízott igazoltatta a 35 éves csornai lakost, a járőrök kíséretében a helyszínre érkezett a sértett is, aki felismerte a támadóját.

Az egyenruhások a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállítását követően, rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A csornai férfi elismerte tettét, a rendőrök megtalálták nála az áldozatától elvett pénzt, illetve a park területén a bokrok alatt rábukkantak az idős ember táskájára is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:40, kedd | Helyi

Csőtörés buktatta le a mosonmagyaróvári drogtermesztőt - fotók, videó

Csőtörés miatt hívták ki a tűzoltókat és a rendőröket, majd nem sokkal később egy kisebb drogültetvényre bukkantak az egyik lakás szobájában.

2021. December 07. 11:32, kedd | Helyi

Lakossági fórum a Zöld Buszról

Meghosszabbították a Zöld Buszhoz és a mosonmagyaróvári tömegközlekedéshez kapcsolodó kérdőív határidejét, december 14-én pedig lakossági fórumot tartanak a témában a Flesch Központban.

2021. December 06. 15:18, hétfő | Helyi

ROADPOL Alcohol&drugs

Közúti ellenőrzést végez a rendőrség az ország egész területén december 6-és és 12-e között.

2021. December 06. 08:50, hétfő | Helyi

Húszmillió forint értékű cigarettát találtak a tetőbe rejtve - Videó!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Hegyeshalomnál egy román kisteherautóban több mint húszmillió forint értékű cigarettát találtak.